Cei ce nu recunosc existența propriului lor stăpân

Două organizații ale sectei conciliare foarte diferite în aparență, au un scop comun în realitate și anume să-l slujească pe stăpânul acestei lumi. Unii acționează prin pervertirea credinței, iar ceilalți prin manipulări ascunse folosind banul și puterea. Dintre cei care lucrează la pervertirea credinței, un loc de frunte îl au iezuiții, iar dintre cei care manipulează în secret cei mai puternici sunt conducătorii Opus Dei. În cazul Opus Dei lucrurile sunt relativ simple: sunt primiți/atrași doar cei influenți prin poziție politică sau bani, iar restul sunt ignorați. În cazul iezuiților lucrurile sunt la fel de simple. Sunt preferați cei care sunt influenți prin cuvânt și care lucrează la distrugerea credinței.

Cel mai recent exemplu de la iezuiți este superiorul iezuiților Arturo Sosa care a declarat deschis că ”diavolul există doar ca o realitate simbolică”.

Sursa: https://www.tempi.it/meeting-il-diavolo-esiste-solo-come-realta-simbolica/

Fr. Arturo Sosa, Superior General of the Society of Jesus, prepares to say Mass at the Gesu in Rome, Oct. 15, 2016. Credit: GC36 via Flickr.

Nu degeaba se spune că cea mai mare viclenie a diavolului e să ne încredințeze că nu există.

Oare care e opinia iezuitului Jorge Bergoglio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *