Sărbătoarea unei ”sfinte”

Ieri secta conciliară a sărbătorit-o pe cea care a fost Maica Tereza de Calcuta. Pentru maica noastră Biserică Catolică, aceasta a fost una dintre oile pierdute, una care a făcut parte din Sfânta Biserică, dar care a apostaziat public prin gesturi repetate:

– 7 octombrie 1975 Maica Tereza cinstindu-l pe demonul Buddha

Photographs of Mother Teresa praying in a Buddhist ceremony

– Maica Tereza rugându-se la mormântul lui Gandhi:

Mother Teresa praying at the tomb of Ghandi
  • e lângă multe asemenea gesturi publice de apostazie, au fost și multe declarații publice eretice, scandaloase: ”Nici o culoare, nici o religie, nici o naționalitate nu trebuie să ne despartă. Suntem cu toții copiii lui Dumnezeu” (1985 la Națiunile Unite), ”să fie creștinul un mai bun creștin, musulmanul un mai bun musulman, hindusul un mai bun hindus”, ”Îl poți înlocui pe Isus cu Dumnezeu dacă nu ești creștin”, și multe, multe, altele.

Sfânta conciliară distribuind Euharistia:

Imagini pentru mother teresa buddhism

A mai plecat unul

În vârstă de 96 de ani, a murit ieri cardinalul Roger Etchegaray, unul dintre cele mai funeste personaje ale sectei conciliare. A fost creat cardinal de ”Sfântul” Ioan Paul al II-lea în 1979 și a fost unul dintre cei mai progresiști cardinali. Împreună cu Ratzinger, el a fost unul dintre principalii consilieri ai lui Wojtyla, acel Wojtyla care a făcut gestul public de apostazie sărutând cartea abjectă numită coran.

Lui i se datorează punerea în scenă a acelei scandaloase și blasfemiatoare întâlniri a tuturor religiilor de la Assisi dorită și prezidată de Ioan Paul al II-lea în 27 octombrie 1986.

Să-l ierte Dumnezeu!

Atenție moderniști că toți ajungem mai devreme sau mai târziu în fața judecății! Oricât s-ar strădui confrații voștri să vă convingă de contrariu, iadul este o realitate certă și diavolul există și ne urăște pe toți!